Om mig

Vem är Sofia Olsson?

En tjej på snart 27 år som bor i Falun, Dalarnas Län tillsammans med min sambo. Kommer ursprungligen från Dala-Floda, hjärtat av Dalarna!

Har alltid haft en kärlek till hästarna och varit väldigt aktiv inom ridskolans värld som ungdomsledare, teorilärare och mycket mer. Förutom hästarna har jag alltid gillat att läsa, att krypa ned i soffan med en bra bok! Men också bakning har varit ett stort intresse från tidig ålder, testar gärna recept och dekorerar tårtor på olika sätt!

 

Hur började jag som fotograf?

Redan som liten så tyckte jag om att fotografera, det gick många filmrullar och engångskameror. Därefter blev det digitalkamera!

2013 köpte jag min första systemkamera och började att nosa på hur det skulle vara fotograf.

 

Och under 2014 började jag rikta mig mot hästsporten och porträttfotografering. Nu på sista tiden har jag även provat på gravidfotograferins & barnfotografering vid sidan av hästarna.

Och därifrån fortsätter min resa mot nya, spännande mål!

Vad vill jag förmedla som fotograf?

När jag fotograferar så vill jag få fram känslor i bilderna samtidigt som jag vill ha god kvalitet.

Med känslor menar jag att det ska visas att ryttaren tycker om sin häst. Om så bara med ett ögonkast eller en klapp över nosryggen.

Genom att visa känslor i bilderna kan även ryttaren se tillbaka på bilden och minnas den kärleken som finns till sin bästa vän.

 

Att få fotografera Dig ger mig möjligheten att skapa fina minnen för Dig. Om det gäller Din häst, tiden under Din graviditet eller första tiden med Ditt barn.

Minnen skapar man i hjärtat men också genom kamerans lins.

Sidan är under uppbyggnad!

Copyright ©Sofia Olsson All Rights Reserved